Автодом Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодом Харків.

  1. Новини
  2. Тепер Das WeltAuto в Харківському регіоні!
08.11.2017
Новини автосалону

Тепер Das WeltAuto в Харківському регіоні!

Хороша новина! Автодом Харків тепер офіційний дилер Das WeltAuto в Харківському регіоні!

Das Welt Auto

Усі автомобілі з пробігом, що пропонуються під брендом Das WeltAuto перевіряються, обслуговуються та ремонтуються найретельнішим чином. Той, хто обирає Das WeltAuto з Автодомом Харків, знає ціну надійності та безпеки.☝️

Обираючи автомобілі з пробігом Das WeltAuto, Ви отримуєте можливість користуватися цілою низкою переваг:
• Справжній trade-in
• Гарантія для автомобілів з пробігом
• Технічний контроль
• Професійна підготовка до продажу
• Тестова поїздка
• Гарантія обміну
• Фінансування та страхування
• Гарантія мобільності
• Додаткове обладнання та аксесуари

 

Cправжній trade-in

Ви обираєте Das WeltAuto? Чудово! Тоді ми пропонуємо Вам послугу коректного, прозорого та такого, що враховує ринкову кон’юнктуру, обміну Вашого автомобіля. Перевагою для Вас, у разі прийняття нашої пропозиції, є те, що ми беремо на себе усі зобов’язання щодо усунення можливих перешкод. Вам не потрібно шукати можливості і витрачати свій час та сили на пошук покупців, виснажливу комунікацію з ними, перевірку технічного стану, проведення сервісних і ремонтних заходів, а також тривале очікування моменту продажу.


Технічний контроль

Автодом Харків старанно і відповідально перевіряє кожний автомобіль з пробігом. Висока точність потрібна у перевірці як технічної, так і зовнішньої складової автомобіля. Повнота відновлювального ремонту, згідно стандартів виробника, для нас є першим пріоритетом. Цей процес гарантує високу якість, чіткість і прозорість, що, у свою чергу, надає Вам впевненість у кожному автомобілі Das WeltAuto.


Тестова поїздка

Не відмовляйтеся від тестової поїздки. Адже лише під час випробування автомобіля Ви отримаєте справжні відчуття і емоції. Організувати таку поїздку допоможе авторизований дилер Das WeltAuto - Автодом Харків. Саме Автодом Харків є контактною особою з усіх питань щодо автомобіля Вашої мрії. Одразу домовтеся про дату та час тестової поїздки.


Фінансування та страхування

Автодом Харків компетентен не лише у питаннях вибору Вашого майбутнього автомобіля Das WeltAuto. Автодом Харків з радістю ознайомить Вас з діючими лізинговими та кредитними програмами і підготує індивідуальну, відповідну Вашим потребам і побажанням, фінансову пропозицію. Крім того, у Вас є можливість одразу застрахувати обраний автомобіль. Ми зробимо усе можливе, аби Ваш вибір був максимально простим, прозорим, комфортним і вигідним з огляду на індивідуальні запити.


Гарантія мобільності

Програма «Das WeltAuto» не обмежується лише продажем автомобіля. Купуючи автомобіль з пробігом Das WeltAuto, Ви додатково отримуєте можливість користуватися цілим спектром послуг, які входять до сервісу «Гарантія мобільності Das WeltAuto». В межах Гарантії мобільності пропонується допомога при технічних несправностях, дорожньо-транспортних пригодах, нещасних випадках, травмуванні або захворюванні водія, а також інформаційна допомога та консьєрж-сервіси. Даний сервіс є безкоштовним для клієнтів Das WeltAuto і діє протягом 12 місяців з моменту передачі придбаного автомобіля. Точний перелік послуг, що входять до сервісу, можна уточнити у дилерів Das WeltAuto.


Гарантія для автомобілів з пробігом

В Автодомі Харків з  Das WeltAuto Ви маєте можливість придбати автомобілі з пробігом, що забезпечені оригінальною гарантією виробника. Дана перевага покликана підвищити рівень Вашої фінансової безпеки, адже усі технічні недоліки, на які розповсюджується оригінальна програма гарантії (протягом часу її дії), будуть безкоштовно усунуті в межах зобов'язань виробника.


Професійна підготовка до продажу

Купівля автомобіля з пробігом, у будь-якому випадку, є емоційним рішенням, а перше враження справляє на нього чи не найбільший вплив. Тому для всіх автомобілів Das WeltAuto діють високі вимоги до якості підготовки. Кожний автомобіль Das WeltAuto ми намагаємося зробити неперевершеним, забезпечуючи професійну підготовку ззовні та всередині з використанням спеціалізованих засобів.


Гарантія обміну

При купівлі автомобіля з пробігом важливо знати напевне, що зроблено правильний вибір. Хочемо Вас заспокоїти: якщо з якихось причин Ви будете незадоволені своїм вибором, Автодом Харків, як дилер Das WeltAuto надасть можливість обміняти раніше придбаний автомобіль на інший, рівнозначний за ціною, або дорожчий (з доплатою), протягом одного тижня з дати передачі автомобіля.

Вказівка: Будь ласка, зверніть увагу на те, що раніше придбаний автомобіль підлягає обміну лише у випадку, якщо він відповідає тому стану, в якому його було передано покупцю, з урахуванням природного зносу відповідно до пройденого шляху з моменту передачі. Усі витрати, пов’язані зі зняттям з обліку раніше придбаного автомобіля, реєстрацією новообраного автомобіля, сплатою визначених законодавством податків та зборів, оформленням необхідних документів тощо несе покупець. Крім того, за кожний кілометр пройденого з моменту передачі шляху сплачується відшкодування за користування автомобілем, що дорівнює еквіваленту 0,40 Євро у гривні України за курсом Національного банку України на день повернення автомобіля дилеру. Мінімальний розмір відшкодування, незалежно від пройденого шляху, дорівнює еквіваленту 70 Євро. За детальною інформацією звертайтеся, будь ласка, до Автодому Харків.


Додаткове обладнання та аксесуари

При виборі автомобіля з пробігом особливого значення набувають питання індивідуалізації зовнішнього вигляду та функціональності. Автодом Харків замовить і встановить для Вас бажані оригінальні запасні частини та аксесуари. Таким чином, обраний Вами автомобіль зможе повністю відповідати індивідуальним вимогам власника.

Вибрати авто прямо зараз

 

 

Ігор
Бабенко

Менеджер-консультант відділу Das WeltAuto
Телефон: (057) 705-20-25
Мобільний телефон: (095)105-20-25
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.