Автодом Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодом Харків.

  1. Новини
  2. Світова прем’єра нового Golf GTI
28.02.2020
Новини від Фольксваген

Світова прем’єра нового Golf GTI

Спортивна ікона Volkswagen вступає в digital еру

golf

  Innovision Cockpit. Golf GTI відтепер оснащено цифровою панеллю приладів та 10-дюймовою мультимедійною системою
 Пульс світу digital. Нова кнопка start-stop пульсує червоним кольором перед запуском двигуна
 Харизматичний дизайн. Нові бампери, новий спойлер та патрубки випускної системи із новим позначенням моделі на кришці багажника
 Світить наче сяєво хрому. Новий Golf GTI буде вперше серійно оснащено підсвіткою решітки радіатора
 Протитуманні LED-фари X-подібної форми. 5 яскравих діодів у передньому бампері утворюють протитуманні фари

 Ікона у 8 поколінні. Новий Golf GTI – це компактний спорткар із невимушеною харизмою, який вступив у digitalеру
Бензиновий турбодвигун. Двигун GTI генерує 245 к.с. Він забезпе-чує неповторність оригінальної філософії автомобіля
Швидка реакція перемикача передач. DSG із новою системою shift-by-wire забезпечує унікальні відчуття від Golf GTI
Сяйво світла з власним стилем. LED-фари та ліхтарі, фонова підсві-тка екстер’єру та інтер’єру
Шарм GTI. Передній бампер із GTI-підкрилками та решітка радіа-тора у дизайні honeycomb, два патрубки випускної системи GTI зліва та справа
Кермо GTI. Нове спортивне мультифункціональне шкіряне кермо із сенсорним керуванням, оздоблене перфорованою шкірою та хромованим логотипом GTI
GTI нової ери. Digital Cockpit та 30-кольорова фонова підсвітка зі спеціальним режимом GTI

 

Найширший перелік силових установок – 5 нових гібридних версій

НОВИЙ GOLF GTI

Вольфсбург, лютий 2020 р. Автомобіль стає іконою, коли його ДНК залишається незмінним, а характер зберігає своє «я» протягом десятиліть. Для ікони також важливо генерувати свіжі ідеї та приймати виклики сучасності. Це і є Golf GTI. Вже 44 роки Volkswagen кожного разу віднаходив правильні інгредієнти для створення спортивного компактного автомобіля, зберігаючи початкову ідею – покоління за поколінням. 8 інтерпретація тепер святкує свій дебют. Нова та повністю діджиталізована. Golf GTI, який відповідає трендам сучасності.
 

Екстер’єр

Динамічна передня частина. Дизайн спортивної модифікації Golf втілює в собі найчистішу харизму. Серійні LED-фари головного світла розміщені нижче, ніж у попередній версії, щоб сформувати вражаючу лінію, поєднуючи оптику та решітку радіатора. Уздовж верхньої лінії капота простягається тонка лінія червоного кольору - відмінна GTI-риса, яка залишається з ним із найпершого покоління. Як тільки стемніє, тонка лінія вздовж решітки радіатора вперше засяє разом із фарами головного світла. Таким чином, буде сформовано абсолютно новий безпомилково впізнаваний стиль GTI. Належність до свого спадку підкреслює також цільна решітка радіатора у формі медових сот (honeycomb). Нова візуальна ідентифікація доповнена характерними протитуманними фарами, які тепер інтегровано в Х-подібній формі.

Вражаючі контури.

Легкосплавні 17-дюймові диски Richmond, якими серійно оснащені виключно GTI, доповнюють його образ Червоні акценти - супорти гальмівних механізмів та фамільний герб GTI на крилах автомобіля. GTI традиційно укомплектовано ширшими «спідницями» порогів чорного кольору, характерними для спортивних автомобілів. Виражений спойлер продовжує лінії даху, а загальні обриси довершено С-подібними елементами дизайну.
 

Неперевершеність задньої частини.

Новий Golf має яскраво виражені «плечові» зони та виважений дизайн задньої частини. Всі модифікації GTI тепер додатково виграють за рахунок задніх LED-ліхтарів, які відтепер є серійним оснащенням. Напис GTI тепер розміщується безпосередньо в центрі задньої частини автомобіля, трохи нижче емблеми Volkswagen, а не збоку авто як було раніше. Спойлер на даху тепер дещо довший та перетинається із чорним обрамленням біля віконних ліній, завдяки чому GTI виглядає ще нижчим, ніж його менш потужні брати. Довершує образ спортивний дифузор та два роздільних патрубки випускної системи з обох сторін у новому дизайні.

Інтер’єр

Динаміка відмінностей. З моменту свого дебюту Golf GTI нагадував ідеально підібрану за формою та розміром пару улюблених джинс. Із самого початку Volkswagen створив набір визначних особливостей, які стали основою його ДНК, та доповнив множиною деталей інтер’єру – спортивними GTI-сидіннями із характерним візерунком та валиками бокової підтримки чорного кольору, скошеним спортивним 3-спицевим кермом, оздобленим шкірою, відтиском герба міста Вольфсбург та символічним важелем для перемикання передач у формі м’ячика для гольфа. Всі ці елементи з часом стали класикою.

Хвала минулому, привіт майбутньому.

Volkswagen скористався шансом покращити можливості синхронізації та мультимедіа у 8-му поколінні ікони. Незважаючи на шану традицій та класичних елементів, новий GTI має в своєму розпорядженні нове спортивне шкіряне кермо із сенсорним керуванням та можливістю увімкнення функції Travel Assist, завдяки  якій керування автомобілем на швидкості до 210 км/год здійснюється напівавтоматично . Кермо має класичний трьохспицевий дизайн, а центральна його частина оздоблена акцентами червоного кольору. Так само збережено і візерунок спортивних сидінь, який тепер називається Scalepaper. Червоний колір також використовується у всіх декоративних швах та кантах.

В ногу з часом.

Innovision Cockpit зустрічає водія відразу після відкриття дверей та представляє собою 10.25-дюймову панель приладів Digital Cockpit та 10-дюймову навігаційну систему. Візуальна та функціональна синергія двох екранів надає архітектурі салону виваженого та послідовного вигляду. Фонова підсвітка, яка також є серійною для моделі, візуально продовжує вбудовані дисплеї та всі інші зони освітлення – панель приладів, дверні отвори, відділення для зберігання рукавичок і навіть місце для зберігання та інтеграції смартфона і простір для ніг. Підсвітка має 30 кольорів. Golf GTI серійно оснащено механічною 6-ступеневою КПП, яка відтепер матиме абсолютно новий GTI-дизайн. Звісно, GTI доступний і з 7-ступеневою автоматичною КПП DSG, яка в свою чергу вперше поєднана із ходовою частиною шляхом shift-by-wire. Функціонал кнопки start/stop дещо розширився у новому поколінні – після відкриття дверей вона починає пульсувати червоним кольором поки двигун не буде запущено.

Серійне оснащення

Стандартна конфігурація. В цілому, кожний новий Golf оснащено асистентами утримання у смузі руху Lane Assist, контролем дистанції Front Assist із функцією екстреного гальмування City Emergency Breaking, електронним блокуванням диференціалу XDS, багатофункціональним шкіряним кермом, системою автоматичного клімат-контролю Climatronic, комфортним запуском кнопкою Press & Drive, інтерфейсом Bluetooth для підключення смартфонів, LED-фарами головного світла та задніми ліхтарями, LED-лампами для читання та двома USB-C портами.

Розширені можливості.

Щодо екстер’єру, то варто звернути увагу на 17-дюймові легкосплавні диски,  оновлену передню частину автомобіля, рифлений задній дифузор, нову форму спойлера, окремі патрубки випускної системи, червоні супорти та розширені «спідниці» порогів. Також GTI має занижену на 15 мм підвіску та безключовий доступ Keyless Access. За нові емоції всередині автомобіля відповідає комплекс Innovision Cockpit, утворений цифровою панеллю приладів та дисплеєм навігаційної системи. Кольори та графіка Digital Cockpit гармонійно доповнюють цілісну картинку із яскравими червоними акцентами. Педалі автомобіля вироблені з високоякісної нержавіючої сталі.
 

Силовий агрегат та ходова частина

Турбосерце.

Новий Golf GTI буде доступний з 245-сильним двигуном, об’ємом 2.0 літри (EA888 evo4). Крутний момент зріс та складає 370 Нм. Чотирьохциліндровий двигун працює в парі з 6-ступеневою МКПП або опційною 7-ступеневою DSG (DQ381 DSG).

Топ-комфорт та покращена динаміка.

Volkswagen розробив та вдосконалив ходову частину Golf GTI завдяки поєднанню багатоважільної задньої підвіски та незалежної підвіски передньої осі на основі McPherson. Нова система контролю динаміки відтепер відома як Dynamics Manager використана в автомобілі вперше. Вона здатна контролювати налаштування XDS та вносити корективи до роботи опційної системи DCC (адаптивна підвіска із активними стойками та автоматичним регулюванням довжини ходу амортизаторів). Завдяки цьому суттєво відрізняється баланс налаштувань від максимального комфорту до безкомпромісної динаміки, а в результаті автомобіль тільки виграє від значно загостреної динамічності.

Адаптивна підвіска DCC.

Активні стойки адаптивної підвіски можуть безперервно реагувати на покриття під колесами та дорожню ситуацію, беручи до увагу чималу кількість факторів, таких як: зворотний зв’язок від керма, гальмівних маневрів та прискорення автомобіля. Завдяки обраному профілю їзди водій може безпосередньо впливати на зменшення горизонтальних розкачок кузова за власним бажанням. Необхідна ступінь демпфування розраховується та застосовується для кожного колеса окремо за соту долю секунди. Отже, DCC завжди надає найвищий ступінь комфорту та пересвідчується в оптимальних динамічних характеристиках у поєднанні з Dynamics Manager. Останнє покоління DCC дозволяє налаштувати бажаний пресет у профілі INDIVIDUAL, щоб надати автомобілю рис Вашого характеру, який виходить за межі звичних профілів ECO, COMFORT та SPORT. В рамках комфортного профіля система дозволяє якомога більше відокремити кузов від дорожнього покриття, а в спортивному – зменшує демпфування та надає настільки прозорий зв’язок із дорогою, наскільки це можливо, розкриваючи незмінний запальний характер GTI.

*дана модель є передсерійною та наразі не доступна до замовлення на ринку України.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.