Автодом Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодом Харків.

  1. Новини
  2. Офіційна національна презентація стильного та динамічного кросовера Volkswagen T-Roc!
17.07.2019
Новини від Фольксваген

Офіційна національна презентація стильного та динамічного кросовера Volkswagen T-Roc!

12 липня під час офіційної презентації моделі у Києві українська аудиторія познайомилася з унікальною новинкою від бренду Volkswagen – кросовером T-Roc. Вже з 13 липня модель доступна для ознайомлення у Автодомi Харкiв

T- Roc

Новинка від бренду Volkswagen втілює у собі практичність SUV та енергійність міського хетчбека: інноваційний бензиновий двигун 1,5 TSI EVO – насолода спортивною динамікою у поєднанні з економічністю, які надають найсучасніші розумні технології впорскування та розподілення пального.

Новинка доступна у комплектаціях Life, Style та Sport. Для Style доступно 35 варіантів кольорів кузова, що значно розширює можливості індивідуалізації вашого авто.

Комплектація Style та Sport мають адаптивний круїз-контроль АСС, автоматичне регулювання дистанції для швидкостей до 210 км/год, обмежувачі швидкості, а система фронтального контролю «Emergency Breaking» допоможуть водієві миттєво зупинити авто у разі виникнення несподіваних перешкод на дорозі.

Безліч автоматичних систем безпеки – відмінна риса автомобіля для щоденного використання у щільному та динамічному міському трафіку. Автоматичний контроль смуги та простору навколо автомобіля – Rear Traffic Alert та датчик сліпих зон Blind Spot,  а спеціальний асистент зафіксує втому водія та попередить про необхідність перепочити.

Справжня спортивна душа з можливістю вибору та налаштування стилю їзди – у топової комплектації Sport: червона амбієнтна підвіска, алюмінієві накладки на педалі, червоні супорти гальм, спортивне мультифункціональне шкіряне кермо з пелюстками перемикання передач DSG та контрастним декоративним швом червоного кольору. А спортивна підвіска зі спортивними амортизаторами та прогресивним кермом – доступна для комплектацій Style і Sport.

Просто не існує мобільного пристрою, який неможливо підключити до мультимедійних можливостей у новому T-Roc – усі можливі стандарти обміну даними, роз’єми та адаптери, і на додачу голосове управління функціями на платформах Android та iOS. Фірмова функція «Volkswagen Media Control» для Apple CarPlay або Android Auto.  Багате звукове оздоблення автомобіля в усіх комплектаціях – справжня насолода глибоким об’ємним звуком.

Презентація нового T-Roc стала слушною нагодою ознайомитися з концепцією Digital Retail, впровадженою маркою Volkswagen – першою серед решти брендів в Україні.

Мета концепції – надати клієнтам виключний сервіс та додаткову цінність як у цифровому, так і в реальному світі. Втілюючи у життя принцип «Клієнт у центрі уваги», потенційні та існуючі клієнти можуть обирати з понад 15 онлайн-інструментів: Конфігуратор авто та аксесуарів, Склад авто, Онлайн-пошук дилерів, Запис на сервіс та багато інших. Важливо те, що усі інструменти можуть бути об’єднані за допомогою єдиного ID клієнта. Фактично, Volkswagen перший в Україні заявив про запуск еко-системи carLOG для прихильників марки. Всі обрані автомобілі зі складу, конфігуратора, тощо, можуть бути збережені в єдиному кабінеті клієнта.

Олександр
Штонденко

Керівник відділу продажу автомобілів
Телефон: (057)705-20-25
Мобільний телефон: (095)105-20-25
Факс:

Ірина
Бондаренко

Менеджер відділу продажу авто
Телефон: (057)705-20-25
Мобільний телефон: (095)105-20-25
Факс:

Дмитро
Бутов

Менеджер відділу продажу авто
Телефон: (057)705-20-25
Мобільний телефон: (095)105-20-25
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.