Автодом Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодом Харків.

  1. Новини
  2. Новий  Volkswagen Crafter
13.10.2017
Новини від Фольксваген

Новий  Volkswagen Crafter

Виробництво автомобіля Volkswagen Crafter налагоджено на новому заводі у польському місті Вжешня.

Крафтер

Величезна фабрика була побудована з нуля за 28 місяців і стала відправною точкою для створення нового продукту. Volkswagen Crafter - тепер повністю нове творіння Volkswagen👏, а не спільний продуктом з Daimler AG, як раніше. Під час створення автомобіля використано безліч нових розробок. «Авто-близнюки» поки що будуть вироблятися і під маркою MAN також, але вже без співпраці другого виробника.
Рекордна кількість варіантів конфігурацій - 69! Різноманітність варіантів під будь-які потреби обумовлена наявністю відразу трьох варіанті довжини кузова, колісної бази, об’єму вантажного відсіку (9,9-18,4 куб.м), кількості осей і відразу трьох типів приводу (єдиний автомобіль в своєму класі). Вперше на будь-який з них можна замовити автоматичну (не плутати з DSG) 8-ступінчасту трансмісію і один 2,0-літровий турбодизель в різних ступенях форсування. Ви хочете більше подробиць про цей унікальний автомобіль?!
Звертайтеся в Автодом Volkswagen по тел .: (057) 705-20-25, (098) 705-20-25, (099) 705-20-25 .

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.