Автодом Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодом Харків.

  1. Новини
  2. Нові Arteon та Arteon Shooting Brake.
04.06.2021
Світ Фольксваген

Нові Arteon та Arteon Shooting Brake.

Прийом замовлень розпочато.  Замовляйте с Бонусом!

vw

Спеціальна пропозиція від Porsche Finance Bonus
Знижка на автомобіль 20 000 грн. при фінансуванні за спеціальною програмою – відсоткова ставка від 0.01%* річних строком до 2-х років
 
Arteon R-Line від 1 325 238 грн.

Arteon Shooting Brake R-Line від 1 325 238 грн.


Безапеляційний. Новий Arteon.


Ви впізнаєте його з напів-погляду. Автомобіль, який закохує своїми формами та елегантністю у поєднанні із інноваційними та user-friendly технологіями.


Бездоганний зовнішній вигляд
 
Екстравагантний та пуристичний водночас. Автомобіль, який однією своєю появою вже розставляє все по місцях.

Проривний дизайн освітлення
 
Задні ліхтарі в новому світлодіодному дизайні підкреслюють вражаючу задню частину нового Arteon своїм прогресивним світловим візерунком. Задні ліхтарі також доступні із динамічними покажчиками поворотів. Світлодіодні елементи створюють тривимірний ефект і під час гальмування перемикаються між задніми габаритами та стоп-сигналами. 

Головне в полі зору

Класичний спідометр або навігація у високій роздільній здатності? Чому "або"? Digital Cockpit Pro пропонує і те, й інше:

- дисплей діагоналлю 26 cm (10.25 дюймів) із високою розділюною здатністю
поєднання різних кобмінацій та дизайнів
- вся інформація про стан автомобіля та дані бортового комп'ютера 
- 2D або 3D навігація
- повний доступ на весь екран до бажаної інформації
- навігація та медіа можуть бути поєднані водночас, без компромісів

Discover Pro


Навігаційна система Discover Pro пропонує інноваційну функцію управління жестами. Вона дозволяє Вам перемикатися з однієї радіостанції на іншу або ж одним рухом руки змінити системні налаштування в автомобілі, наприклад, інтенсивність підсвітки. Система також має екран з діагоналлю 23,4 см (9,2 дюйма), який здатен відображати чіткі 3D-карти. Також система має вісім динаміків, FM-радіоприймач та може програвати аудіофайли у форматах MP3, AAC та WMA, роз'єми USB-C, інтерфейс Bluetooth для мобільних телефонів. До того ж, її функціонал інтегровано в цифрову панель приладів Digital Cockpit Pro.

Нове покоління навігаційних систем вже серійно оснащено бездротовим App-Connect задля інтеграції Ваших смартофнів завдяки Android Auto та Apple CarPlay.


Класна музика у правильній обкладинці
 
Нова саундсистема від Harman/Kardon вражає своїм вишуканим звучанням та елегантним дизайном. Створена фанатами своєї справи для поціновувачів якісної акустики, які не просто хочуть слухати музику за кермом, але хочуть нею насолоджуватись. Ви можете очікувати збалансованих високих та низьких, доповнених точним треблом та виваженими басами. Harman/Kardon видає неочікувано якісний звук у Вашому Arteon завдяки:

- 10 динамікам
- Сабвуферу
- Центральному динаміку
- 16-канальному підсилювачу
- Об'ємному звучанню Surround Sound

Image

Бажаєте дізнатися більше? Телефонуйте

** Зазначені пропозиції діють для автомобілів - Новий Volkswagen Arteon, в період з 04.06.2021 р. по 31.08.2021 р., в офіційних дилерських підприємствах Volkswagen на території України. 

* Фіксована відсоткова ставка від 0,01% річних в гривні, без врахування комісій та обов'язкових платежів, на перші два роки, з третього року стандартна змінювана відсоткова ставка від 15,99% річних в гривні. Послуги лізингу надає ТОВ «Порше Лізинг Україна» (ліцензія, розпорядження Нацкомфінпослуг № 1314 від 25.04.2017). Кредитує ТОВ «Порше Мобіліті» (свідоцтво Держфінпослуг ІК 58 від 02.07.2009; ліцензія на надання коштів у позику/фінансовий кредит, розпорядження Нацкомфінпослуг № 2199 від 01.06.2017).

Вигода на авто - це знижка у розмірі 20 000 грн., з ПДВ, яка буде врахована під час визначення вартості автомобіля, за умови купівлі автомобіля з фінансуванням.


Олександр
Штонденко
Керівник відділу продажу автомобілів
Телефон +38 057 705 2025
Мобільний телефон 
Факс 
Ірина
Бондаренко
Менеджер відділу продажу авто
Телефон +38 057 705 2025
Мобільний телефон 
Факс 
Олександр
Ермолович
Менеджер відділу продажу авто
Телефон +38 057 705 2025
Мобільний телефон 
Факс 
Олександр
Попович
Менеджер відділу продажу авто
Телефон +38 057 705 2025
Мобільний телефон 
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.