Автодом Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодом Харків.

  1. Новини
  2. Найпотужніший серійний Amarok V6 зійшов з конвеєра на заводі у Ганновері
23.04.2018
Світ Фольксваген

Найпотужніший серійний Amarok V6 зійшов з конвеєра на заводі у Ганновері

У бренду Volkswagen Комерційні автомобілі слова не розходяться з ділом: представлена на нещодавньому Франкфуртському автосалоні (IAA) концептуальна версія Amarok вже доступна для замовлення як серійна модель з найпотужнішим у лінійці двигуном. Головна особливість цієї моделі - передбачений для комплектацій Amarok Highline та Aventura двигун 3.0 TDI V6 зі збільшеною до 190 кВт (258 к.с.) потужністю та крутним моментом до 580 Н·м.

Amarok

Унікальні для свого сегменту версії Amarok Highline та Amarok Aventura 2018-го модельного року відтепер доступні з новим дизельним двигуном 3.0 TDI V6 потужністю 258 к.с., яку завдяки функції Overboost можна короткочасно підвищити до 272 к.с. (наприклад, під час обгону)!

Ще вищий крутний момент (580 замість 550 Н•м у попередній версії) та відчутно більша потужність однозначно сподобаються як комерційним користувачам, так і приватним покупцям. При цьому максимальний крутний момент топовий двигун нового Amarok розвиває у діапазоні від 1400 до 3000 об/хв, а повну потужність - у діапазоні від 3250 до 4000 об/хв. До базової комплектації обох версій Amarok з новим найпотужнішим двигуном (Highline та Aventura) входять постійний повний привод 4MOTION та 8-ступенева автоматична трансмісія ZF.

Крім того, Amarok з найпотужнішим V6 під капотом отримав ряд унікальних візуальних ознак: зокрема, стельова панель, обшивка стійок, а в комплектації Amarok Aventura й деякі інші елементи, забарвлені у колір Titanium Black. Вони чудово доповнюють обшивку сидінь зі шкіри Nappa кольору Titanium Black й утворюють поєднання, що ідеально пасує до іміджу автомобіля. Версія Amarok Aventura з двигуном максимальної потужності впевнено стоїть на 20-дюймових колесах з дисками Talca у кольорі Dark Graphite з полірованою поверхнею. Ще одна ексклюзивна особливість версії Aventura потужністю 190 кВт (258 к.с.), що виготовляється у Ганновері, - вперше доступний для моделі з лінійки Amarok колір кузова Peacock Green Metallic. Ексклюзивний синій колір Ravenna Blue спеціальної версії Aventura також буде доступний для замовлення.

До стандартного оснащення нового Amarok Highline з двигуном V6 потужністю 190 кВт та Amarok Aventura входять також біксенонові фари зі світлодіодними денними ходовими вогнями. Пакет «Освітлення та Огляд» (функція Coming Home/Leaving Home, регулятор інтервалу вмикання склоочисників з датчиком дощу) та протитуманні фари з лампами поворотного освітлення входять до стандартного оснащення Aventura, а для Highline доступні на замовлення.

Для багажного відділення, яке завдяки площі у 2,52 кв. м можна вважати еталоном у цьому сегменті пікапів, як опція пропонується висувна кришка RCS (Roll-Cover-System) кольору сріблясто-блискучого алюмінію. Кришка захищає багажник від пилу, вологи та сторонніх поглядів. Дизайнерська захисна накладка переднього бампера версії Amarok Aventura відтепер забарвлена у колір Silver.

Volkswagen Amarok з дизельним двигуном V6 виглядає цілком переконливо, з якого боку ви б на нього не поглянули. Так вважають і представники міжнародних мас-медіа. Саме тому, у 2018 році Amarok вдруге на знак високої оцінки його унікальних якостей отримав титул «Кращий міжнародний пікап» (International Pick-up of the Year 2018).
В Україні найпотужніший серійний Amarok V6 надійде у продаж вже у третьому кварталі 2018 року.

Слідкуйте за оновленнями!

Олександр
Штонденко

Керівник відділу продажу автомобілів
Телефон: (057)705-20-25
Мобільний телефон: (095)105-20-25
Факс:

Сергій
Фуніков

Менеджер відділу продажу авто
Телефон: (057)705-20-25
Мобільний телефон: (095)105-20-25
Факс:

Ірина
Бондаренко

Менеджер відділу продажу авто
Телефон: (057)705-20-25
Мобільний телефон: (095)105-20-25
Факс:

Антон
Колісник-Кравченко

Менеджер відділу продажу авто
Телефон: (057)705-20-25
Мобільний телефон: (095)105-20-25
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.