Автодом Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодом Харків.

  1. Новини
  2. Твій наступний крок - Volkswagen T- Roc
08.06.2021
Світ Фольксваген

Твій наступний крок - Volkswagen T- Roc

Як і личить першому в лінійці кросоверу T-Roc поєднує в собі практичність SUV та спритність хетчбека.

vw

Вартість Volkswagen T-Roc від 711 949,00 UAH

Його дизайн підкреслює характер: висока якість, уважне ставлення до дрібниць та випромінює стиль. Народжений впевненим.

Двоколірне виконання Виділяйтесь з натовпу!

Монотонність і T-Roc - абсолютно несумісні поняття. Для T-Roc можливе двоколірне лакофарбове покриття дозволяє не сумніватися, що це справді стильна комплектація.


Характер. Продемонструй світу, хто ти насправді!

Шукаєте автомобіль з неповторним характером? Обравши T-Roc, ти будеш керувати надсучасним кросовером, який вражає своїм упевненим дизайном.

Синхронізація.


Надсучасні мультимедійні системи T-Roc допоможуть залишатися в курсі подій та дозволять здійснювати дзвінки за допомогою системи гучного зв’язку, слухати улюблені пісні і навіть проведуть за маршрутом до пункту призначення.

T-Roc робить все це замість тебе. Спокій у поїздках.


Монотонні подорожі, вузькі смуги й тісні сільські дороги - водіння може вимагати значної концентрації. На щастя, перелік стандартного оснащення T-Roc включає систему утримання в смузі руху Lane Assist. Ця функція може допомогти уникнути ДТП через недостатню концентрацію. Вся справа в тому, що система Lane Assist може коригувати траєкторію руху автомобіля, якщо вона виявить ризик сходження зі своєї смуги.

Водіння викликає значно менший стрес, якщо твій автомобіль оснащений адаптивним круїз-контролем (ACC). Система стежить за потоком транспорту попереду та підтримує визначену дистанцію на швидкості до 210 км/год.

Підкорюй дороги. І вільні місця паркомісця. Park Assist


Автопілот паркування Park Assist вирізняється розширеними можливостями: під час проїзду вулицею він оцінює обидва узбіччя і підбирає відповідне місце для паркування. При цьому відстань до узбіччя має становити від 0,5 до 1,5 м, а швидкість не повинна перевищувати 40 км/год.
Автопілот паркування Park Assist автоматично спрямовує автомобіль на місце для паралельного чи перпендикулярного паркування і здатний самостійно спрямовувати авто на вузькі майданчики та виводити з них. Ти контролюєш педалі акселератора, зчеплення та гальма, при цьому додаткову підтримку забезпечує функція гальмування при маневруванні: якщо система виявить перешкоду позаду автомобіля і відсутність реакції на звуковий попереджувальний сигнал асистента паркування, функція гальмування при маневруванні допоможе уникнути зіткнення, автоматично застосувавши гальма.

Бажаєте дізнатися більше про Volkswagen T-Roc? Звертайтеся в Автодом Харків!


Олександр
Штонденко
Керівник відділу продажу автомобілів
Телефон +38 057 705 2025
Мобільний телефон 
Факс 
Ірина
Бондаренко
Менеджер відділу продажу авто
Телефон +38 057 705 2025
Мобільний телефон 
Факс 
Олександр
Ермолович
Менеджер відділу продажу авто
Телефон +38 057 705 2025
Мобільний телефон 
Факс 
Олександр
Попович
Менеджер відділу продажу авто
Телефон +38 057 705 2025
Мобільний телефон 
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.