Автодом Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодом Харків.

  1. Новини
  2. T-Roc - твій наступний крок.
08.02.2022
Новини від Фольксваген

T-Roc - твій наступний крок.

Як і личить першому в лінійці кросоверу T-Roc поєднує в собі практичність SUV та спритність хетчбека.

vw

Монотонність і T-Roc - абсолютно несумісні поняття. Для T-Roc можливе двоколірне лакофарбове покриття дозволяє не сумніватися, що це справді стильна комплектація.

На додачу до обраного кольору кузова T-Roc ви можете підібрати другий колір, у який будуть забарвлені дах, зовнішні дзеркала та передні стійки кузова. Залежно від комбінації кольорів можливо додати вражаючий контраст до улюбленого кольору або привабливий акцент, завдяки чому твій T-Roc справлятиме незабутнє враження та випромінюватиме унікальний характер.

Надсучасні мультимедійні системи T-Roc допоможуть залишатися в курсі подій та дозволять здійснювати дзвінки за допомогою системи гучного зв’язку, слухати улюблені пісні і навіть проведуть за маршрутом до пункту призначення.


В інтер'єрі T-Roc можливості для вираження особистих смаків просто незліченні. Ти можеш самостійно обрати колір декоративної накладки передньої панелі. При цьому в обраний колір будуть забарвлені і бокові декоративні елементи та оздоблення центральної консолі. Оббивку сидінь із тканини Tracks 4 також можна адаптувати до улюбленої колірної схеми. А що ж найголовніше? Незалежно від того, що тобі потрібно - елегантна стриманість чи сміливий стиль, що привертатиме вражені погляди - вибір тільки за тобою.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.