Автодом Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодом Харків.

  1. Новини
  2. Підсумки виробництва Volkswagen за 2017 рік: 6 млн автомобілів
15.01.2018
Новини від Фольксваген

Підсумки виробництва Volkswagen за 2017 рік: 6 млн автомобілів

Volkswagen оголосив випуск 6 млн автомобілів за 2017 рік. Це абсолютний рекорд виробництва Volkswagen за всю історію, досягнутий завдяки налагодженій роботі більше ніж 50 заводів компанії в 14 країнах світу і продуктового портфелю з 60+ моделей.

Фольксваген

«Понад шість мільйонів автомобілів, вироблених за 12 місяців - це свідчення постійного вдосконалення наших заводів і підвищення кваліфікації співробітників. У нас найкращий персонал на виробництві, здатний успішно відповідати зростаючому попиту на ринку », заявив Томас Ульбріх, член правління німецького бренду, відповідальний за виробництво і логістику.
В загальному обсязі виробництва Volkswagen за 2017 рік особливо виділяються Jetta, Golf, Santana, Passat і Polo. Серед новачків великий внесок в загальному заліку зробили Tiguan, T-Roc і Arteon. У 2017 році сумарний обсяг виробництва Volkswagen за всю історію перевалив позначку в 150 млн, з моменту початку серійного складання першої моделі Beetle 72 роки тому. Завдяки наміченої стратегії розвитку Transform 2025+, німецький автовиробник в найближчому майбутньому збільшить свої продажі.
На першому етапі реалізації стратегії Volkswagen має намір посилити свою присутність в сегменті спортивних автомобілів і кросоверів: до 2020 року цей портфель буде складатися з 19 моделей. Другий етап - електричне наступ за допомогою сімейства моделей I.D. До виробництва затверджено вже три електромобіля Volkswagen на загальній архітектурі MEB: хетчбек I.D., кросовер I.D. Crozz і мінівен I.D. Buzz.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.