Автодом Харків Новини

Свіжі та актуальні новини від Автодом Харків.

  1. Новини
  2. Новий T-Roc: експресивний дизайн та переосмислення
13.01.2022
Новини від Фольксваген

Новий T-Roc: експресивний дизайн та переосмислення

Свіжий дизайн, якісні матеріали та численні digital можливості. Volkswagen продовжує кувати історію власного успіху із безпомилково впізнаваним силуетом улюбленця аудиторії.

vw

Свіжий дизайн,  якісні матеріали та численні digital можливості. Volkswagen продовжує кувати історію власного успіху із безпомилково впізнаваним силуетом улюбленця аудиторії:

Новий T-Roc буде представлено в Україні протягом першої половини 2022 року
Компактний кросовер із технологіями старших класів: матрична оптика IQ.LIGHT та електронна панель приладів
Переосмислення торпедо: матеріали найвищої якості та електронна панель приладів в якості серійного оснащення
Найсвіжіша глава історії успіху: більше одного мільйона проданих автомобілів із моменту дебюту моделі
Поєднання прогресивного вигляду, спортивних характеристик і неперевершеної універсальності зробили T-Roc популярним, одним з найбільш продаваних автомобілів протягом останніх чотирьох років. Без прямого попередника він за одну ніч став ключовим стовпом у палітрі продуктів Volkswagen. З моменту виходу на ринок у 2017 році було продано понад мільйон одиниць компактних SUV.

Витончений інтер'єр, сфокусований дизайн екстер'єру
З м'якою поверхнею та характерною строчкою оновлене торпедо привносить в інтер'єр нового T-Roc сучасний і високоякісний дизайн. Дисплей мультимедійної системи дисплей тепер виглядає як планшет і розташований на панелі приладів у прямій видимості, а електронна панель приладів знаходиться за кермом. Залежно від комплектації розмір дисплея мультимедійної системи варіюється між 8,0 та 9,2 дюймами. Компактний кросовер серійно оснащено цифровою панеллю приладів, яка опційно доступна в розмірі до 10,25 дюймів як Digital Cockpit Pro. Багатофункціональне кермо, яке також є частиною серійної комплектації, отримує новий дизайн, який сприяє інтуїтивному керуванню автомобілем.

Високоякісна тканинна обшивка дверей тепер є стандартом. У комплектації Style і R-Line обробка дверей і підлокітники виконані зі шкірозамінника і мають дизайнерські шви, як і підголівники. Ще однією особливістю лінійки обладнання Style є центральні частини комфортабельних сидінь із мікрофібри ArtVelours. У поєднанні з R-Line в якості опції доступні першокласні спортивні сидіння як для водія, так і для переднього пасажира (раніше можна було знайти тільки в T-Roc R), а також шкіряна оббивка Nappa.

Лінії екстер'єру нового T-Roc були загострені, що робить його і без того безпомилковий дизайн ще більш вражаючим. У серійну комплектацію входять світлодіодні фари та затемнені задні ліхтарі. IQ LIGHT зі світлодіодними матричними фарами та підсвіченою решіткою радіатора, а також кластери задніх фар з новою графічною структурою та динамічним покажчиком повороту доступні в якості додаткового обладнання. П'ять нових кольорів екстер'єру та нові моделі легкосплавних дисків надають клієнтам ще більше можливостей налаштувати свій автомобіль.

Сучасний рівень діджиталізації та асистентів

Новий T-Roc серійно оснащено передовими допоміжними системами Front Assist і Lane Assist. Крім того, адаптивний круїз-контроль забезпечує асистоване керування, гальмування та прискорення на швидкості до 210 км/год. Завдяки аналізу сигналів передньої камери, а також GPS-даних і карт, система керування транспортним засобом може включати інформацію про місцеві обмеження швидкості, кордони міста та складні дорожні розв'язки.

Новий T-Roc відтепер також доступний із третім поколінням мультимедійних систем (MIB3), що дозволяє користуватися різноманітними онлайн-функціями та послугами. За допомогою сервісів We Connect можна протягом одного року безкоштовно користуватися, наприклад, функціями онлайн стрімінгу або відстеження розміщення автомобіля наживо. За бажанням функції Apple CarPlay™ і Android Auto™ також можна бездротово інтегрувати в мультимедійну систему через App-Connect Wireless.

Силова установка

В Україні новий T-Roc буде доступний із двигуном 1.5 TSI evo із потужністю в 150 к.с. та високим крутним моментом в 250 Нм, який відмінно себе зарекомендував. Автомобілі для України серійно агрегатуються 7-ступеневою коробкою передач DSG. Головними особливостями цієї комбінації двигуна та КПП залишаються першокласна еластичність та можливість здійснювати рух із двома неактивними циліндрами завдяки системі АСТ, що дозволяє на стабільних швидкостях заощаджувати завдяки зниженому споживанні пального. Українським клієнтам будуть доступні автомобілі із переднім приводом. Додатково до серійного обладнання автомобілі можуть бути додатково агрегатовані адаптивною підвіскою DCC із амортизаторами перемінною жорсткості.

Доступні комплектації

T-Roc можна ще легше адаптувати до своїх побажань завдяки реорганізації доступних комплектацій. На додаток до стартової версії T-Roc Life, компактний кросовер доступний в нових версіях Style та R-Line. Комплектація Style вирізняється двоколірним виконанням кузова та додатковими хромованими елементами, фоновим освітленням інтер'єра та комфортними сидіннями. Дизайн екстер'єру та R-Line елементи тепер ще більшою мірою запозичені у максимальної performance-моделі T-Roc R. Унікальна ДНК проявляється наступним чином, наприклад, у яскравому спортивному дизайні бампера із розширеними повітрозабірниками та багатофункціональному спортивному кермі з сенсорним керуванням. Крім того, новий T-Roc у поєднанні з R-Line оснащено спортивним пакетом, який включає вибір профілю їзди, прогресивне кермо із змінною довжиною рейки та спортивну підвіску. Крім того, клієнти можуть обрати пакет Black Style в поєднанні з обома комплектаціями - Style та R-Line. Його зовнішні та внутрішні елементи чорного кольору створюють витончений, трендовий та спортивний вигляд.

*Модель представлено в якості передсерійного прототипа, який ще не надійшов до продажу. Дана інформація не є публічною офертою. ТОВ "Порше Україна" не несе відповідальності за доступність певних комплектацій та модифікацій моделі, а також наведеного на зображеннях опційного обладнання. 

Олександр
Штонденко
Керівник відділу продажу автомобілів
Телефон +38 057 705 2025
Мобільний телефон 
Факс 
Ірина
Бондаренко
Менеджер відділу продажу авто
Телефон +38 057 705 2025
Мобільний телефон 
Факс 
Олександр
Ермолович
Менеджер відділу продажу авто
Телефон +38 057 705 2025
Мобільний телефон 
Факс 
Олександр
Попович
Менеджер відділу продажу авто
Телефон +38 057 705 2025
Мобільний телефон 
Факс 
Андрій
Ткачук
Менеджер відділу продажу авто
Телефон +38 057 705 2025
Мобільний телефон 
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.